Do You Hear What I Hear In The Scream – S&P 01

Kjøp skiva digitalt eller på vinyl direkte fra oss.

Kjøp skiva på Itunes, Amazon eller fra mange av de andre nettbutikker som selger musikk.

Format: 12» 180 g. Vinyl / Digital
Utgivelsesdato: 27. juni 2013

Do You Hear What I Hear In The Scream

Alle låter av An Ananas. Tatt opp av Gard Paulsen i Spendless Studio Oslo, Sprengstoffinspeksjonen og Oscar’s Gate. Produsert og mikset av An Ananas og Gard Paulsen. Masterering av John Golden, Golden Mastering, Ventura, Ca.

Omslag laget av MVM.

Debuten til trioen An Ananas har et spørsmål som tittel: «Do you hear what I hear in the scream?» Svaret gis med store trommer, rungende bass og snirklete gitarer. Bandets kombinasjon av primale riff, psykedeliske melodier og nervepirrende vendinger rommer alle uttrykk et skrik kan romme. Også tekstmessig kretser låtene rundt skrikets eksistensielle sider og om det usikre og utydelige ved tilværelsen.

Samtidig dreier både spørsmålet i tittelen og albumet seg om forholdet mellom det å lytte og det å forstå. Bandet spør på mange måter, gjennom musikken, om noen kan høre det bandet selv hører. Mange av albumets låter veksler mellom riffete rock og mer klassisk gitarpop, og rommer alt fra vokalharmonier, fresende bass og psykedeliske gitarer. Låtene leder lytteren ut på en vei der sammenfallet mellom intensjon og lytterens tolkninger ofte blir utfordret. Det er derfor ikke helt unaturlig at anmeldere tidligere har forsøk å beskrive bandet som den svært usannsynlige kombinasjonen av Lou Reed som vokalist i The Residents.

An Ananas er Rune Somdal, Andreas Münster Mastrup og Jan Henning Sørensen, alle med en fortid i bandet The Jessica Fletchers.